Rólunk

Magyarország méltán híres kiváló gyógyvizeiről és a hozzájuk kapcsolódó gyógyturizmusáról szerte a világon. A világ minden tájáról érkeznek ide turisták, gyógyulni, pihenni vágyók, hogy megtapasztalhassák a magyar termálvizek gyógyító hatását és a magyar szakemberek kiváló szakmai tudását.

 

A MediCell Hungary Kft. azzal a céllal alakult, hogy lehetőséget teremtsen más, távolabbi országok polgárai számára, hogy megismerhessék Magyarország természeti kincseit, különös tekintettel a gyógyvizeket, azok gyógyhatásait és élvezzék a kiváló minőségű magyar wellness szolgáltatásokat és a magyar vendégszeretetet.

 

A MediCell Hungary Kft., építve az anyavállalat – a L.A.C. Holding Zrt. − kazah üzleti kapcsolataira, elsősorban a Kazahsztánból hazánkba látogató turistáknak kínál a termálvizekhez kapcsolódó gyógy- és wellness szolgáltatásokat.

 

Társaságunk teljes körű szolgáltatásokat nyújt a turisták beutaztatásától az orvosi konzultáción, a gyógykezelések szervezésén át, a spa és wellness szolgáltatásokon túl a kozmetikai kezelések és sok más egyéb szolgáltatásig.

 

Csomagajánlatainkat speciálisan a Kazahsztánból, illetve a környező országokból érkező turisták igényei szerint állítottuk össze. Hoteljeink – mind Budapesten, mind Hévízen − kiváló felszereltséggel, modern wellness részleggel és több nyelven beszélő személyzettel és orvosokkal várják vendégeinket.