Danubius Health Spa Resort Héviz superior****

A szálloda mindössze 500 méterre található a jól ismert termálvizű tótól. Ideális hely a kikapcsolódásra és barátokkal vagy családdal való pihenésre. A szálloda tágas, modern és fejlett wellness részleggel várja vendégeit.

 

Az aktív pihenést kedvelő vendég számára a szálloda több lehetőséget is nyújt: Qi Gong, jóga, aqua-fitness, reggeli torna, fitness-gimnasztika, gyalog- és kerékpártúrák, asztalitenisz, Nordic walking, a közelben lovaglási lehetőség, tenisz- és focipálya.

 

A hévízi tó által nyújtott kényeztetésen kívül a szállodában számos lehetőség adódik a gyógyulni vágyó vendégek számára. A nagy wellnessközpont, szépségápolási- és pihentető kezelések, reumatikus betegségek gyógyítása és szépségprogramok elérhető minden vendég számára. A diagnosztikai részleg különféle terápiás kezeléseket kínál, szakképzett és több nyelven beszélő orvosaink akár személyre szabott kezeléseket állíthatnak össze.

 

A nyugodt környezet és segítőkész személyzet segítenek abban, hogy vendégeink elfelejthessék a mindennapi stresszt, és gondtalanul élvezzék az üdülést. 

 

Wellness csomag ajánlataink:

  7 napos csomag - Wellness Traditional Balneo

10 napos csomag - Wellness Traditional Balneo Plus