Danubius Health Spa Resort Margitsziget és Danubius Grand Hotel Margitsziget****

A Danubius Grand Hotel Margitsziget szálloda tágas, Európa legszínvonalasabb gyógy és wellness központja nagyszerű medencékkel és természetes, ásványi anyagokban gazdag vizet adó, gyógyító termálfürdőkkel, wellness-részleggel és válogatott kezelésekkel várja vendégeit.

 

A hotel klasszikusan berendezett szobái kényelmesek és jól felszereltek, minden szoba légkondicionált és rendelkezik minibárral. Vendégeink a Dunára és a csodálatos parkra néző szobák közül válogathatnak.

 

A szállodában pezsgőfürdő, 2 medence, több fajta szauna és szépségkezelés is igénybe vehető. A diagnosztikai részleg különféle terápiás kezeléseket kínál, szakképzett és több nyelven beszélő orvosaink akár személyre szabott kezeléseket állíthatnak össze.

 

A Danubius Grand Hotel Margitsziget több lehetőséget nyújt aktív pihenésre vágyók számára: futás, tenisz, evezés a Dunán, biciklizés és strandolás, mindez csak pár percre a szállodától. A több mint 4 km hosszú szigeten csodálatos parkokon kívül védett séta- és kocogóutak is átszelik a szigetet.

 

A Margit-szigeti termálfürdő legértékesebb kincse a termálvíz, melynek forrását 1866-ban fedeztek fel egy kútfúrás során. A víz 70°C-os hőmérsékleten tör elő a mélyből, ám a hotel hidroterápiás egységeibe 34°C, 36°C és 40°C-os hőmérsékletűre hűlve, ám aktív hatóanyagait 100%-ig megtartva érkezik. A Margit-szigeti termálvíz, melynek gyógyító hatása több évtizede jól ismert, különösen sikeres a mozgásszervi megbetegedések, izom- és bizonyos idegrendszeri bántalmak, valamint perifériás keringési zavarok kezelésében. A termálvizes fürdők tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak a felgyülemlett feszültség levezetésére is.

 

Wellness csomag ajánlataink:

  4 napos csomag - Budapest 4 nap alatt

  7 napos csomag - Wellness Traditional Balneo

10 napos csomag - Wellness Traditional Balneo Plus